Helstektkycklingmed färska örter och vitlök. Vi åt kycklingenmed smörstekt sparris och inget annat. Börja med att hälla skyn som bildats av kycklingen av en kastrull
Den var dock den godaste jag ätit, perfekt mediumoch så mör att köttet bara faller sönder i gommen. Pressa gärna lite citron över köttet, det ger en fräsch känsla av medelhav
Fräs ett par minuter till och krydda med timjan ochrosmarin samt salt och peppar. Citron, timjan, rosmarin, rödlök, vitlök och syrligt äpple – ja ni hör, vad kan gå fel
några kvistar färsk rosmarin. Klappa in ganska rikligt med salt och peppar på kycklingens skinn. Skär citrusfrukterna i skivor och lägg runt kycklingen, gärna så att de ligger lite mot
Kryddig helstektkycklingmed ugnsbakad blomkål med citron/fetaost. Helstektkyckling. Det sista du gör med såsen är att stavmixa den slät, jag sparade allt utom chilifrukten, den la jag på kycklingen
Börja med att tvätta kycklingdelarna, salta och peppra. Lös upp kycklingbuljongen i vattnet och tillsätt rivet skal från en citron och juicen från en halv citron
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.