Abborre i panna
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8-12 benfria abborrfiléer
  • 1 finskuren lök
  • 1 bunt finhackad dill
  • 1 bunt finhackad gräslök
  • 3 dl matlagninsgrädde
  • 1 liten burk ansjovis eller ansjovisspad
  • Blandat ströbröd och mjöl till panering
  • salt och peppar
  • olja och smör till stekning
  • 8-12 benfria abborrfiléer 1 finskuren lök 1 bunt finhackad dill 1 bunt finhackad gräslök 3 dl matlagninsgrädde 1 liten burk ansjovis eller ansjovisspad Blandat ströbröd och mjöl till panering salt och peppar olja och smör till stekning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.