En enkel och lättlagad pasta i tomatsås med grädde och ost. Denna rätt lagar jag de dagar jag vill servera middag snabbt utan att stå för länge i köket
Skär fläskfilénimindrebitar. Bryn dom sedan i panna och salta och peppra. Ställ åt sidan. Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivitgenomskinlig
Citronsaft efter smak. Smör eller olja tillstekning. TIPS. Du kan utesluta grädde eller mjölk i såsen, de har jag i för att späda ut crème fraichen som är lite tjock
Blev inte alla dumt faktiskt, Johan gillade det också. Själva fyllningen är från ett recept jag tidigare lagt upp här på bloggen, men man kan ju fylla pajen med precis vad som helst
En riktigt god pastasallad att lägga på minnetinför sommarens picknickar, bufféer och grillkvällar. Pastan blandas med crème fraiche och hemmagjord pesto, grilladkyckling, knaperstekt bacon, paprika, purjolök och fetaost
På bilden ser ni en enkel pasta med räkor som är kryddad med bland annat vitlök och citronpeppar. Det har ju blivit många bakverk på bloggen den senaste tiden, jag har hur mycket som helst som jag vill fylla på här ireceptarkivet och idag tyckte jag att det var dags för en maträtt
Krämigt och gott. Grädde och crême fraiche. Så har du en bra bas till en god sås tillris, pasta, bulgur, couscous, potatis eller annat tillbehöri stället för kolhydrater
Förra helgen var jag på en mysig tjejfest och blev jag bjuden på en sådan goood fisksoppa så när jag kom hem senare på kvällen sa jag till Magnus att nästa helg då ska jag bjuda dig på denna supergoda soppa
Till dagens lunch blev det denna krämiga maträtt. kycklingpasta med soltorkade tomater och spenat. Eftersom jag integillar sås som är gjord på matgrädde så gör jag min med matyoghurt och lite matgrädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.