Ansa och skär purjolöken i tunna skivor och lägg i en ugnsform. Lägg laxbitarna över. Blanda crème fraiche, grädde, dill, finrivet skal från apelsin och citron samt apelsinsafti en skål
Skölj eventuellt av fiskeni kallt vatten. Gnidin den med salt på både ut- och insidan. Fyll upp fiskens buk med örter, skivadcitron, klyftad lök och smör
Så här gör du Salta lite på fisken och stek sedan i smör med skinnsidan ned tills gyllene. Vänd på fisken och låt steka färdigttills köttet börjar vitna
Stektabborre med betor, brynt smörhollandaise och pepparrotEn rätt med klassiska smaker tillfisk. Hollandaisenblirfantastiskt rund i smaken eftersom smöret bryns före emulsionen
Stektabborre med timjanbetor och brynt smör Gör så här. abborre- eller gösfilé. Koka rödbetorna i en kastrull och de andra betorna i en annan kastrull i lättsaltat vatten tills de är mjuka
Stektabborre med timjanbetor och brynt smör Gör så här. abborre- eller gösfilé. Koka rödbetorna i en kastrull och de andra betorna i en annan kastrull i lättsaltat vatten tills de är mjuka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.