Här är enav de enklarebuffé/tapasrätterna, men ändå sååå god. Det finns baraensakjag inte klararav med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs enmassamat för att folk tar till sig mer än de orkaräta upp
Attrabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redankonstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärnanya recept med de rosasyrligapinnarna
Enenda smet, ändå blir resultatetenkaka med två lager. Magiskchokladkaka med apelsin. INGREDIENSER. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådantkan väl inte kallasannat än magi
Ibland, när jaglagarvissa rätter, funderarjag på om de verkligen är värda ett blogginlägg. Det syns på de kvällsmurrigabildernaatt det börjar bli vinter
Pyttipanna tycker jag är ganska gott, men när jagpluggade i Lund föråt jag mig lite på fryst Krögarpytt som vi alltidhadehemma som backup, så det är inte oftajag äter någon form avpyttipannanumera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.