Jag vill att det ska vara varmt och svettigt så jag kan sitta i skuggan under ett snyggt parasoll, i en färgglad stol och sippa på något gott och svalkande i ett pastellfärgat glas
Jag rekommenderar ca 22-25 grader minus. Man kan använda allt på en kyckling, precis som på grisen (från tryne till knorr som det heter) och alla andra ätbara odjur
Idag delar jag med mig av ett riktigt grymt fiskrecept, som min kollega bjöd på för ett tag sedan. Fisk gräddas under krämig hummersås och smakade riktigt bra
Eftersom jag gillar rätter som lagas i ugnen så fick det bli en i dag, kyckling fanns potatis fanns grädde fanns och kryddor fanns, hittade lite chips och så blev det en gratäng…
) Tag ut brödet och lägg det på galler att svalna under bakduk. ) Låt gärna degen jäsa i skålen under bakduk ca 15 min, men den kan också bakas ut direkt. 7
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.