Ugnspannkaka med bacon är något som barnen fullkomligt älskar. Vi äter det till lunch rätt så ofta på helgerna, men det är ju faktiskt rätt billig och mättande mat
Nyårsförrätten, löjrom med hackad rödlök, crème fraiche & smörstekt bröd. varma krustader med gräddstuvad blandsvamp, värmd parmesan medfikonmarmelad och så crostinimed färskost och fikon
Där av dröjsmålet med recepten ur veckans receptbok, ville vänta till helgen med att laga Amirsmat. Ungdomarna ville ha pomme tillsina revben, vi vuxna åt istället en sallad på avokado, vattenmelon, lök, gurka, tomat och blandsallad, toppad med fetaost och oliver
Vad tråkig jag är för att jag inte håller er up to date medmatlagningen här hemma hos mig. Tillsammansmed det lagade jag en gudomlig hallonsås, passade perfekt med ankan, receptet tog jag härifrån
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.