Luciasemloriminiformat - Saffranssemlor var förra årets stora grej. Skulle man ha annat för sigijuletider och intehinna / orka stå och göra massa små pinnar kan man ta samma recept men byta form tillvanligaklassiska bullar ala kanelbullestyle och lägga i pappersformar
Ännu är det glöggmys högt som lågt men där någonstanns imellandagarna börjar glöggkoppen kännas minst sagt missplacerad och en glöggslatt eller två blir lätt kvarglömdi kylskåpet till dess att någon orkar ta steget och vaska det sistai flaskan
Några julkort skickades det aldrig, större delen utav julklappshögen ligger fortfarande oinslagen och än har ingen sett röken utav någon nygrillieradjulskinka
Nu är tiden knapp och det är inte många dagarkvartill den stora dagen. Ska sanningen fram så tycker jag att vörtbrödet är julens stora stjärna när det gäller bröd
Fudge och kola är det julgodis som har gått varmt här hemma hos oss i grytorna. Klipp kolan i lagom storabitar och är du sysslolös kan du slå in dom i bakplåtspapper eller cellofan som små söta karameller
Allihopa är de klassiker som fått en juligttwist med hjälp av detta gula guld. Första paket i julkalendern är öppnat och inte helt oväntat blev det en strålande succé här hemma
Isglass med jordgubb & passionsfrukt. Hallon & kokos nice cream. The post Nyttigglassistoralass. Glassäsongen är här och denna tid på året innebär ofta väldigt mycket tjat om just glass
Och om man bara är flitig och rör ordentligt med en halvtimmes mellanrum tillglassenfrusit, så blir den sådär len och krämig som köpeglass, bara ännu godare
Visserligen är ju glassALLTID gott – även i smällkalla vintern, men sådana här högsommardagar som vi haft idagblir man ju ändå lite extra sugen på läskande glass att svalka sig med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.