Om ni gillar Ben & Jerry’s cookie dough glass så kommer ni älska dessa. Här kommer en gammal favorit. Det är ju så gott med hemmagjorda chokladtryfflar och sista och äta på jullovet
Ja fortsätter på inslagen bana och ger ännu ett recept på en nyttig och fräsch sallad. Denna gång är det en asiatisk glasnudelsallad med gurka, chili och koriander
1 citron, rivet skal & saft från halva och klyfta den andra halvan. 1 apelsin, rivet skal & saft från halva och klyfta den andra halvan. 1 citron, rivet skal & saft från halva och klyfta den andra halvan. 1 apelsin, rivet skal & saft från halva och klyfta den andra halvan
Skär längderna diagonalt till snittar direkt när de kommer ut från ugnen. vad finns det mer för julkryddor som ger rejält med julstämmning såhär 10 dagar innan julafton. snittar 10 dagarkvar & Julstresskakor
Om ni också sitter och planerar årets julbord så kommer här min familjs julfavoriter. Så min variant utav den klassiska ris ala maltan gör jag på kvarg istället för den feta grädden
Ännu är det glöggmys högt som lågt men där någonstanns i mellandagarna börjar glöggkoppen kännas minst sagt missplacerad och en glöggslatt eller två blir lätt kvarglömd i kylskåpet till dess att någon orkar ta steget och vaska det sista i flaskan
Det blev nu Paolos tryffelsås med kyckling och spenat. Tryffelpasta med kyckling och spenat (4 port)4 st kycklingfiléer1 frp färsk pasta (gärna Paolos Tonnarelli)1 burk Paolos färdiga tryffelsås1 påse färsk bladspenatparmesanSkär kycklingen i bitar och stek i stekpanna
Ligger ni bättre till i julstöket och är bombsäkra på att julafton kommer gå utav stapeln i år också är mandelmusslor ett het tips till julens dessertbord
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.