Ställde sedan in grytan i ugnen på 150 C och där fick den stå i nästan tre timmar. Fräs i olja tillsammans med 5 dl tinade broccolibuketter och 1 klyftad gul lök. Koka ca 15 minuter. 5 dl tinade broccolibuketter
5 dl mjölk. 50 gram jäst. 50 gram rumsvarmt smör. Häll ner havregrynen och låt hela blandningen svalna till ca 35-37 grader. Låt degen jäsa i 25 minuter under bakduk. Sätt ugnen på 225 grader. Grädda tekakorna i ca 15-20 minuter, tills de fått fin färg. 5 dl mjölk. 50 gram jäst. 50 gram rumsvarmt smör
55. 02 Mar. 13. Matsedel vecka 10. LCHF-vecka. 0kommentarer. God måndagseftermiddag allesammans. Hoppas att ni alla fått en riktigt bra start på veckan
Sätt på ugnen på 225 grader. Och nu tog denna sommarens semester slut. Vi har haft en toppenvecka då vi varit på bröllop, myst på landet och firat bröllopsdag på spahotell i Sundsvall
Jag tänkte att det skulle vara roligt att införa en veckosammanfattning här på bloggen där jag varje söndag listar de 3 mest populära recepten från veckan som gått
500 g rotselleri. 500 g kålrot. 500 g rotselleri. 500 g kålrot. En klassiskt pytt-i-panna innehåller ju vanligtvis kött men denna rätt tycker jag går utmärkt att variera både med och utan kött och dessutom kan man testa olika kött, rotfrukter eller varför inte ost
250 g cocktailtomater (gärna i olika färger). Jag har mer och mer gått över till en mer vegetarisk kost även om jag då och då äter kött, fågel och fisk
1-1,5 tsk fänkålsfrön. 1-1,5 tsk kummin. 0,5 citron. Hetta upp olivolja och smör i en stor kastrull och fräs lök, morötter och vitlök på medelvärme ca 5 minuter. Häll sedan på buljongen och låt det koka ca 10-15 minuter, tills morötterna är mjuka. 1-1,5 tsk fänkålsfrön. 0,5 citron
Matsedel vecka 10. Godmorgon, godmorgon. Ja, eller god förmiddag kanske är lämpligare, men men. Vi sover länge här på helgerna så är det bara, och det är så vi vill ha det
1 burk (2,5 dl) creme fraiche. 1 burk (2,5 dl) creme fraiche. Denna gång blev det chilikryddad nötfärs med grön paprika/sockerärt, grovrivna morötter, timjanstekta plommontomater med champinjoner och en kall vit örtdressing
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.