5 såser till torsk och spätta
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Krassesås för 4
  • 2 dl mjölk
  • 2 msk vetemjöl
  • 2 dl spad från den kokta fisken
  • ½ dl klippt kryddkrasse
  • Pressad citron
  • Salt
  • Peppar
  •  
  • Crème fraichesås med citron för 4
  • 2 dl spad från den kokta fisken
  • 2 dl crème fraiche
  • Salt
  • Peppar
  • 1 msk rivet skal av en väl tvättad citron
  • 1 liten burka svart kaviar
  •  
  • Gräddfilsås för 2
  • 1½ dl gräddfil
  • 2 tsk majonnäs
  • 2 msk finhackad ättiksgurka
  • ½ msk kapris
  • 1 krm socker
  •  
  • Oliv- och tomatsås för 4
  • 12 oliver
  • ½ dl chilisås
  • 1 tsk potatismjöl
  • 2 dl crème fraiche
  •  
  • Hummersås för 6
  • 1 burk hummersoppa
  • 2 dl vispgrädde eller crème fraiche
  • 1-2 msk konjak

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.