Idag blir det ett kvickt ochenkelt tips, men för den sakens skull absolut inte sämre på något vis. Vi hade grillade kycklingdelar när vi åt såsen första gången, men sedan dess har vi haft den till både lax, räkor och grillat lamm och den har passat precis lika bra där
Receptet fick jag av min arbetskamrat Karin när vi satt och åt lunch tillsammans i förra veckan. Hatten av för det receptet och välkommen underbara grillsäsong
Tillsätt tonfisk och rör om. Det här behöver du till din tonfisksås. Jag vet inte hur många gånger en burk tonfisk har räddat en akut matlådesituation till exempel
Servera dessa tillbehör med en god köttbit och lite sallad. Låt allt koka ihop under några minuter, smaka av ochtillsätt mer kryddning vid behov, innan du tar av såsen från värmen och låter den stå en stund för att "gotta till sig"
Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. Rör om tills osten smält. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.