4 600 g koljafilé 900 g fast potatis 1 gul lök 1 msk smör eller margarin 2 dl vispgrädde 200 g färsk bladspenat salt och svartpeppar 2 msk riven färsk pepparrot 2 msk hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Det blev hemma pannerad torskmedkallsåsoch potatis. Servera medsås,potatisoch citron klyfta. fick hjärnsläpp och glömde fota när jag hade lagt upp fint på tallriken
Grönsaker. Koka upp broccolin och panera torskenmed sesamfrö samt salt och citronpeppar. Torsk. Blanda samman såsenmed alla ingredienser och ställ in i kylen innan servering
Fläskfilé med sötsur sås. Servera kött ochgrönsaker upplagda på ett fint fat med basmatiris och . Satt hela dagen med ett inredningsprojekt som jag fått i uppdrag
Men när en gör något så gott och simpelt som detta så vill man ju bara dela med sig. Stek dem på medelhög värme i en stekpanna med lite olja tills de fått fin färg
Panerad fisk med kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Servera såsenkylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.