Till fromma för oss värmetörstande bleknosar som kan behöva en liten extra energikick så här års. Häll smeten i formen och grädda i mitten av ugnen på 175 grader i cirka 30 minuter
I´m back from My Business trip. Jag ä l s k a r verkligen Barcelona och det här var 3. Aktivt till 1903 och ett stort centra för modernismen. 3. 3. Sätt tillbaka kastrullen på plattan och rör i ungefär 30 sekunder tills det bildas en deg som släpper lätt från botten. Spritsa ner 3-4 cm-rullar av smeten i oljan
En omelettrulle med japansk inspirationOMELETTE ROLL 4 port4 ägg4 tsk sesamfrön, vita & svarta1 burk väl avrunna kidneybönor2 salladslök1 avokado2-3 cm tumme ingefära2 msk majonäs½ limeSoP10 cm gurkaoljagarisoja1. 3. 2-3 cm tumme ingefära
Gillar ni tapas. Gillar ni svamp. Då måste ni prova denna gudomliga svampröra på portabello. 2 portabello 1 grönt äpple1 dl gorgonzola1 dl valnötter SaltSvartpepparSmörTärna svampen och fräs den i smör, salta och peppra
From candy to a banana. Eftersom det bara är en månad kvar till årets resa så har jag bestämt mig för att inte äta godis och glass till frukost, lunch och middag varje dag
1,8 dl vatten3 dl mjöl. 1/4 vitkål2 gul lök3 vitlöksklyftor 3 salladslök 2 pak soi2 morot3 cm ingefära10 cm purjolök1-2 dl Räkor (stekta för sig med lite vitlök)3-5 msk japansk soja2-3 msk ostronsås (kan uteslutas)Så här gör du. 3 dl mjöl. 3 cm ingefära
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.