Det har också mycket lägre GI än vanligt, vitt socker, ungefär hälften. Försöker du leva sunt ochhälsomedvetet, ochundvikaonyttigheter som snask, läsk, ochgodisavallaslag
Attkakan blev mer som kladdkaka tror jagdelvis beror på att NoEgg interiktigtharsammaegenskaper som ägg, även om det är väldigtlikt, ochfungerarmycketbra
Det jaggillarmed det här receptet är attmaninte försöker ersätta mjöl och socker. med något annat, så man behöver inteköpaspeciellaingredienser som blir stående hemma sen
Går attvarieramedtillbehör som vispad kokosgrädde, nicecream, bär eller annat du tycker om, men passar också brabara som den är då den är både smakrikochsaftig
Bottnen avkakan består av nötter blandademedfärska (ochkladdiga) dadlar. Vadjaghar förstått så gör dettaattvi får i oss levande enzymer vilkavi mår braavoch behöver ivårakroppar
Ljus, rundattakochallti tegel, rustikt – ja, jättemysigt. ) Mormor ochmorfar bjöd ut migochfamiljen på restaurangKronaniKalmarochsedan åkte vi hem tillmigoch åt dennaljuvligachokladkaka
Denna gång hittadejag en chokladkaka som intefickvaramedijulbaketoch ett pakethallon som skulle bli sylt men aldrig kom till skott, så det blev en sockerkakamedhallonochstorachokladbitar
En kaka som ser ut som en helt vanlig mjuk chokladkaka, men som när den skärs upp visarsiggömma en mycketsmarrigfyllningavcream cheese, vaniljochkondenserad mjölk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.