Gillar ni tapas. Gillar ni svamp. Då måste ni prova denna gudomliga svampröra på portabello. 2 portabello 1 grönt äpple1 dl gorgonzola1 dl valnötter SaltSvartpepparSmörTärna svampen och fräs den i smör, salta och peppra
Nä vad säger ni, är ni sugna på ett superduperrecept på något riktigt gott. Okej, kommer här. Det här receptet har jag stött på lite överallt men OM någon av er skulle ha missat det så delar jag med mig av det nu
Ja jisses, det här är nog bland det godaste jag har ätit. Asiatisk mat är verkligen gott och köket har sin speciella karaktär med söta och salta smaker som möts
Sätt ugnen på 200°C och smörj pajformen. Skala och ta bort kärnhusen på äpplena. Skär i små bitar och lägg i en avlång form (ca 25x20 cm), alternativt en rund form (26 cm)
Efter Höstgrytan i lördags bjöd vi på Äppelsmulpaj till dessert. Förra lördagen såg jag Tommy Myllymäki göra en Äppelsmulpaj med flingsalt i smulet på Nyhetsmorgon i TV4 Mitt Kök
Hemmagjord falafel  När vi var i Barcelona i somras hittade vi ett litet libanesiskt hak där de sålde falafel med massor med olika smakrika och starka röror
Nilla's Kitchen. En saftig och extra lyxig smulpaj som mättar och bidrar med både näring och njutning. Det är något visst med pecannötter som gör att de passar extra bra i desserter
Sätt ugnen på 200°C och smörj pajformen. Skala och ta bort kärnhusen på äpplena. Skär i små bitar och lägg i en avlång form (ca 25x20 cm), alternativt en rund form (26 cm)
En jätte god äppelsmulpaj blev fredagkvällens dessert. Hemligheten är rikligt med flingsalt som lyfter fram smakerna lite extra samt ger en pikant, saltig kontrast till sötman
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.