Tillsätt äggvita(använder ni gädda så behövs inte äggvita) och mixa ett par varv. Grilla fiskarna direkt(alltså på gallret med kolbädd under hela) med skinnsidan neråt
Tillsätt chili, spiskummin och krossad tomat. Salt och peppar. Tomatsalsa. Min upplevelse är att kikärtorna "torkar ut" röran så jag gör den hellre lite lös än fast, men smaken är som baken så prova dig fram till önskad konsistens
Jag tycker att det var god mat, jag gillade kalvfärsbiffarna bäst och det beror helt enkelt på att det var min typ av kryddor, sådana som jag själv brukar använda, dvs medelhavsstuket
Tillsätt chili, spiskummin och krossad tomat. Salt och peppar. Tomatsalsa. Min upplevelse är att kikärtorna "torkar ut" röran så jag gör den hellre lite lös än fast, men smaken är som baken så prova dig fram till önskad konsistens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.