1/2 tsp celery salt. 1-2 tbsp apple cider vinegar (unpasteurized). 1) Preheat the oven to 240° C (460° F) using the grill function. 2) Once the peppers are deeply blackened, remove them from the oven and use kitchen tongs to transfer the peppers to a bowl and cover with a plate (or similar). 1/2 tsp celery salt. 1-2 tbsp apple cider vinegar (unpasteurized)
Happy days in deed. 2 stora sötpotatisar. 2 msk olivolja. 2 tsk flingsalt. Sätt ugnen på 200 grader. 2 stora sötpotatisar. 2 msk olivolja. 2 tsk flingsalt
Sagaform ”Happy days”. Vad passar väl då bättre i 24 graders tryckande värme än att baka bullar. 200 gram smör. 2 dl finhackade hasselnötter. Det blir ca 20st per degbit. Klick ut 2 tsk fyllning på varje ruta och vik in hörnen mot mitten som ett kuvert. Grädda i 200 grader ca 15 min eller tills de fått gyllenbrun färg. Små fyrkanter med 2 tsk fyllning, vik ihop hörnen mot mitten som ett kuvert och tryck till lätt. Grädda i 200 grader ca 15 min eller tills de fått gyllenbrun färg. 24 graders tryckande värme än att baka bullar. 200 gram smör. 2 dl finhackade hasselnötter. 200 grader ca
Oh, those were the days. Vildsvinssadel 1 vildsvinssadel salt och peppar1 apelsin, rivet skal 1 msk riven färsk ingefära 2 tsk finhackad spansk pepparfrukt½ dl honung 2 dl balsamvinägerLåt apelsinskal, ingefära, chili, honung och balsamvinäger koka i en gryta utan lock, ca 20 min, till en glaze. Rotfruktsmos ca 6 portionsformar400 g mjölig potatis400 g palsternackor200 g sötpotatis100 g selleri 100 g morötter½ dl riven gul lök50 g smör 2 dl matlagningsgrädde40 g fint riven parmesanost2 dl finhackad bladpersilja1 tsk chilipulver3 äggsalt och vitpepparSkala och koka rotfrukterna tills de är färdiga. Klicka ner i portionsformar och gratinera mitt i ugnen på 225º i 25 minuter, eller tills mosen fått fin färg. Vinsås 3 msk strösocker2 msk tomatpuré2 vitlöksklyftor5 msk balsamvinäger5 dl rött vin5 msk kalvfondmaizenapulver25 g smörsaltSmält socker med tomatpuré i en gryta. Det vill vi verkligen inte riskera att missa eftersom vi har ljuva minnen från en svunnen 20-års ålder till hennes musik. 2 tsk finhackad spansk pepparfrukt. 2 dl balsamvinäger. 200 g sötpotatis. 2 dl matlagningsgrädde. 2 dl finhackad bladpersilja. 225º i. 25 minuter. 2 msk tomatpuré. 2 vitlöksklyftor
Jag sökte på billig och nyttig mat när jag ramlade över detta recept på tonfiskgryta hos Ida Warg. Igår fick det bli vår middag och jisses, vilken dunderhit
Receptet hittade jag hos My happy days ochkan varmt rekommenderas. 2 dl strösocker. 2 ½ tsk vaniljsocker. 2 st dubbelbitar daim. Låt cheescaken stå framme 20 minuter innan servering. 2 dl strösocker. 2 ½ tsk vaniljsocker. 2 st dubbelbitar daim
Här är det bästa receptet enligt mig, räcker till 2-3 personer. Ett paket färsk spagetti 250 g. 280 g bacon (2 paket). 2,5 dl vispgrädde. 250 g champinjoner. 2 äggulor. 2 st vitlöksklyftor. 2,5 dl vispgrädde. 250 g champinjoner. 2 äggulor. 2 st vitlöksklyftor
Igår hade jag besök av en gammal god vän since back in the days. 1/2 blomkålshuvud. 2 dl frysta gröna ärtor. 2 klyftor vitlök. 2 cm färsk ingefära. 2 tsk spiskummin. 2 lagerblad. 1/2 lime. Låt koka i 20 minuter tills blomkålen börjar bli mjukare. Vegansk h*ns, ris och curry the Jävligt Gott Way 1/2 blomkålshuvud 2 dl frysta gröna ärtor. 1 gullök 2 klyftor vitlök. 2 cm färsk ingefära. 2 tsk spiskummin. 2 lagerblad 3-4 torkade curryblad (om du har, går att utesluta). 1/2 lime olja att steka i
450 g mjukt smör10 dl vetemjöl3 dl strösocker2 msk vaniljsocker1 msk bakpulver. 1) Sätt ugnen på 200 grader. 2) Ta hälften av mördegen och tryck ut den i en långpanna om ca 30X40 cm
Happy days helt enkelt. 2 mogna bananer. 2 dl havregryn. 4 dl dinkelsikt (Jag hade ingen dinkelsikt hemma och tog istället 2 dl rågmjöl och 2 dl dinkelflingor som jag krossade grovt. 2 tsk bikarbonat. 2,5 dl filmjölk. Sätt ugnen på 200 grader. Receptet kommer från tidningen Mitt kök nr 5, 2013, dock har jag som ni märker gjort vissa ändringar. 2 mogna bananer. 2 dl havregryn. 4 dl dinkelsikt (Jag hade ingen dinkelsikt hemma och tog istället 2 dl rågmjöl och 2 dl dinkelflingor som jag krossade grovt. 2 tsk bikarbonat. 2,5 dl filmjölk
It´s now only six days until Christmas. 25 g smör. ca 20 st Oreokakor. Klä en form, 20x20 cm, med bakplåtspapper. 2 tbsp butter. about 20 oreo cookies (coarsely chrushed). 25 g smör. ca 20 st Oreokakor. 2 tbsp butter. about 20 oreo cookies (coarsely chrushed)
Here is a recipe I did a couple of days ago. 200g gravad lax. 2 dl cream fraiche. 200 g salmon (smoked cold). 2 dl cream fraich. Relaterat 200g gravad lax. 2 dl cream fraiche. 200 g salmon (smoked cold). 2 dl cream fraich
Have enjoyed this #slowcooker chickpea stew for lunch two days in a row, it’s just so yummy. 2015-10-15 13. 2 tsk olivolja. 2 cm ingefära, riven. 1/2 krm cayennepeppar. 2 burkar kikärter, sköljda och avrunna. 2 dl kokosmjölk. Häll i 1/2 dl vatten och för över blandningen till en crock-pot. 2 tsk olivolja. 2 cm ingefära, riven. 1/2 krm cayennepeppar. 2 burkar kikärter, sköljda och avrunna. 2 dl kokosmjölk
Mmmm, happy days som Jamie Oliver säger. 2 msk olja. 2-3 msk tex mex krydda. 2 tsk mald chilipeppar. 2 burkar kokta kidneybönor (480 g avrunnen vikt). 2 dl gräddfil/yoghurt/crème fraiche. Sätt ugnen på 200 grader. Tillsätt ev 1-2 dl vatten beroende på vilken konsistens du vill ha på soppan. 2 msk olja. 2-3 msk tex mex krydda. 2 tsk mald chilipeppar. 2 burkar kokta kidneybönor (480 g avrunnen vikt). 2 dl gräddfil/yoghurt/crème fraiche
Valentine's Day is just a few days away. ca 220 gram vaniljsockerkaka. 325 gram Rosa Pops Melts/ 250 gram choklad. 2. ca 220 gram vaniljsockerkaka. 325 gram Rosa Pops Melts/ 250 gram choklad
Om du väljer någon ljus frukt (som äpplen eller päron), tillsätt ca 2 tsk citronsaft för att förhindra missfärgning. If you choose any light colored fruits (like apples or pears, add about 2 teaspoons lemon juice to prevent browning. Recept för 12 remmar. 2 msk agave sirap. Recipe for 12 fruit rolls. 2 cups / 500ml red currant (or any other berries). 2 Tbsp agave syrup. Lägg på en skärbräda och använd sax eller en kniv för att först trimma alla torra kanter och sedan klippa ut 12 remsor och rulla till små fruktremmar. Preheat your oven to 120°F (or as low as your oven will go). Lay it on a cutting board and use scissors or a knife to first trim all of the dry edges and then cut out 12 portions and roll the fruit leather up. Store in an airtight container for up to 10 days (but they will be gone much sooner, so make sure to bake several batches). Recept för 12 remmar. 2 msk agave sirap. Recipe for 12 fruit rolls. 2 cups / 500ml red currant (or any other berries). 2 Tbsp agave syrup
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.