Pecancheesecake med kolatopping
Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 220 g digestivekex
  • 100 g smält smör
  • 700 g Philadelphia
  • 120 g strösocker
  • 1 tsk vaniljessens (kan ersättas med vaniljpulver/-socker)
  • 3 ägg
  • 80 g pecannötter, finhackade
  • 60 smör
  • 45 g mjukt ljusbrunt socker (ljust muscovado passar bra)
  • 2 msk mjölk
  • 120 g florsocker
  • 10-12 pecanhalvor(ca 20 g)
  • 20 cm). Ställ antingen i kylen i ca 20 minuter, eller baka av botten ca 10 minuter i
  • 160 C. Låt svalna innan du häller på cheesecakesmeten.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.