Som de allra flesta i min närhet känner till så ska jag ju byta jobb. Denna världsomvälvande händelse, som kan liknas vid när man upptäckte att jorden var rund eller kanske när man fick veta att Niel Patrick Harris är gay, kommer att inträffa nu på fredag
6st Skivor parmaskinka100g SockerärtorKaprisbär. Täck med lock och ställ in ca 4 timmar i 125g ugn. Det är en konst att få till en högrev så den är lika skivbar som en oxfilé och samtidigt så den smälter på tungan
Det finns inte mycket som värmer bättre i vinterkylan än en indisk curry. Grunden i en indisk curry är att först steka en smaksättning med färska kryddor, som brukar bestå av vitlök, ingefära och chili, samt något som ger konsistens
Tryckte in den i ugnen i 12 timmar, lade den i kryddig lag och åt den med potatisgratäng. 1 kg älg- eller nötstek utan ben, frusen (behöver inte vara finaste biten). Lägg köttet på ett oljat fat och sätt in det i ugnen i ca 12 timmar, till exempel över natten. Ställ in i kylskåp i 5 – 6 timmar. ca 12 timmar
Efter två timmar blev vi skickade till förlossningen för vidare observation. Efter ännu flera timmar med CTG & ultraljud fick vi okej på att åka hem men återkomma för nytt CTG idag
Vitan i hamine är inte vit utan brunaktig, och gulan är inte (som man kan tro) stenhård och gummiartad, utan krämig (just det adjektivet används oftast för att beskriva konsistensen)
Jag har fått äran att testa några av recepten i foldern, och kan bara instämma med att det är ett par riktiga höjdarer som absolut skulle fått 10-poängare av juryn Tycker absolut att ni ska prova, det är traditionella rätter som höjs upp med lite nya smaker. Sätt in i ugnen på 200°C i ca 8-10 minuter. 10 mediumstora tortillabröd. Lägg på ett tättslutande lock och låt småkoka cirka 3 timmar. Lägg på ett tättslutande lock och låt småkoka cirka 3 timmar. 100 gr mörk choklad med mintcrisp (Änglamark). 100 gr krossade Mariannekarameller. 100 gr mörk choklad med mintcrisp
Låt nu denna bas till en fantastisk buljong sjuda ett flertal timmar. Min fick sjuda i 4 timmar. Man kan använda allt på en kyckling, precis som på grisen (från tryne till knorr som det heter) och alla andra ätbara odjur
Låt stå i kylen några timmar, gärna över natten. 10 st färska champinjoner. Låt koka ihop ca 10 minuter, smaka av och red av med maizena om du önskar. 10 st färska champinjoner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.