När jag satt och bläddrade i Amirs kokbok för att välja ut några bra recept jag kunde laga i veckan visade det sig att de flesta recept är mest lämpade för att laga en helg, alltså inga vardagsrecept
Denna variant på fiskgratäng utan gräddig sås blev faktiskt riktigt bra redan vid förstaförsöket. Låt puttra ihop tills det mesta av vätskan försvunnit och löken blivit mjuk
Fördela ut i åtta matlådor eller ät påen gång och frys in resten. Som vanligt gäller för mig att jag klickar i lite extra smör i min matlåda innan jag tar med den som lunch till jobbet
Inlägget Matsedelförenvecka (i efterskott) plus söndagssnack dök först upp på BakingBabies. Pilgrimsmusslor med blomkålspuré (och ja, barnen fick faktiskt makaroner och korv som fredagsmys… menförsök själv att övertala en treåring att äta musslor…) Egentligen är den här rätten väl lite mer som enförrätt, men vi resonerade att fredagsmiddagen kunde få bli rätt liten i och med att vi ändå tänkte möla godis påkvällen… vuxet, va
PåNaturskyddsföreningens facebooksida kan ni kika påfilmen Under ytan om de överfiskade haven och på deras hemsida listan som gör det lättare att välja rätt fisk
Och det är ju varenda dag i veckanför mig. (Dr Pachauri har dock fått en del kritik genomåren och det är nog många som vill se en ny ordförandeför IPCC nu) Meat Free Monday sponsras dock av Goodlife, vars produkter jag är lite nyfikenpå att pröva men har inte hittat enenda här i Göteborg i alla fall
Köp enmat-termos och ta med en värmande soppa för kalla dagar. Vad du kan ta med dig som mellanmål eller lunch beror ju mycket på vad du har för möjligheter att till att kyla ned eller tillaga mat
Du kommer upptäcka nya maträtter, får mer råd till att köpa ekologis mat (för dem som klagar på att det är för dyrt) och kanske till och med må mycket bättre i kroppen
Iallafall om man som jag har ett nästan sjukligt intresse förmatlagning och bak. Med en man på resande fot den här veckan och försöka få vardagen gå ihop med diverse pusslande med jobb, och barnensförskola, så är man innerligt tacksam att man har mor-och farföräldrar inom hyfsat bekvämt avstånd
) och Instagram överöste vi våra följare med bilder (med varierande kvalitet) på god mat och gott att dricka från Kungälvs nyaste matställe ”Gustus Gastrobar” som vi absolut vill och kan rekommendera till alla er som har vägarna förbi
Jag är dentypen som måste äta frukost annars blir jag på ett helt förskräckligt dåligt humör. Hittade det här receptet i en bok av Anna & Fanny Bergenströmför många år sedan och det har inte hittat någon konkurrent än
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.