IngredienserPortioner. 4 600 g koljafilé 900 g fast potatis 1 gul lök 1 msk smör eller margarin 2 dl vispgrädde 200 g färsk bladspenat salt och svartpeppar 2 msk riven färsk pepparrot 2 msk hackad dill Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5. - Rabatt Valio 500 g Mer info Ladda kupong
Fiske"deller"Hak det halve af torskeni en minihakker. Grove briochebollerDu kan med fordel bruge en røremaskinetilæltningen, da det letter arbejdet, men det kan også gøres i en skål med en grydeske og håndkraft
Detta recept från AlltomMat var inget undantag och det kommer garanterat att göras igenochigen. Spenatochtomaterikombinationmedfisk går alltid hem hos mig, somni kan läsa t ex här och här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.