» Torsk med spenat och tomater i syrlig kaprisgräddsås – Recept – Allt om Mat
alltommat.se
alltommat.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • torskfilé, färsk, gärna ryggfilé
  • basmatiris
  • lök, gul
  • bladspenat, (250 g)
  • körsbärstomater, gärna romantica
  • kapris
  • vispgrädde
  • fiskbuljongtärning
  • vitvinsvinäger
  • smör
  • salt
  • svartpeppar, nymald
  • 4 personer Ingredienser 600 g torskfilé, färsk, gärna ryggfilé 3 dl basmatiris 1 lök, gul 1 stor påse bladspenat, (250 g) 400 g körsbärstomater, gärna romantica 3/4 dl kapris 2 dl vispgrädde 1 fiskbuljongtärning 1 msk vitvinsvinäger smör salt svartpeppar, nymald

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.