Fisk

Fisk

Fiskeburger

Fiskeburger

Fiske"deller"Hak det halve af torsken i en minihakker.  Vend de afkølede fiskedeller i æg og derefter pankorasp
Ugnsbakad lax med gorgonzola och sherrysås

Ugnsbakad lax med gorgonzola och sherrysås

Dela laxfilén i fyra lika stora bitar. Lägg varje bit med skinnsidan ner och gör ett snitt tvärs över så att det bildas en ficka mitt i varje bit
Havets planka

Havets planka

Lägg en bit fisk på varje planka och skeda över såsen och servera. Stek fisken på medelvärme tills den fått fin yta och håller en innertemperatur på ca 50°
Rimmad torskfilé med räktopping, brynt smör och dillslungad delikatesspotatis

Rimmad torskfilé med räktopping, brynt smör och dillslungad delikatesspotatis

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Rimmad torskfilé 500 gram torskfilé 1,5 msk salt 2 tsk strösocker 5 dl vatten 0 svartpeppar 0 smör , till stekning Potatis 700 gram delikatesspotatis 0 salt 0,5 kruka(or) färsk dill 1 msk smör Räktopping 2 st ägg , kokta och grovhackade 240 gram handskalade räkor 0,25 st gurka , fint tärnad 0,5 kruka(or) färsk gräslök 1 msk riven pepparrot , 1-2 0 salt 0 svartpeppar Brynt smör 100 gram smör Tillbehör 0,25 kruka(or) färsk dill , 4 dillvippor 0,5 st citron(er) Köp receptet
Fantastisk räkpaj

Fantastisk räkpaj

Kör i hop degen i matberedaren. Tryck ut i pajformen. Grädda 15min i 175 grader. Häll sedan i räkorna i pajskalet
Skolans fisksås

Skolans fisksås

Eftersom det är tisdag idag så tänker jag mig fisk. Tisdagar har ju alltid varit klassiska fiskdagar, i alla fall om man ska gå efter skolmatsedeln, och varför inte liksom
Pepparrotsfisk i ugn

Pepparrotsfisk i ugn

Ingredienser Portioner. 4 600 g koljafilé 900 g fast potatis 1 gul lök 1 msk smör eller margarin 2 dl vispgrädde 200 g färsk bladspenat salt och svartpeppar 2 msk riven färsk pepparrot 2 msk hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Fiskkakor

Fiskkakor

Kör fisken i mixern med kryddor och äggen så det blir finhackat. Blanda fisksmeten med potatisen och tillsätt mjölken ta lite i taget så smeten inte blir för lös skulle den bli för lös kan man ev tillsätta lite potatismjöl
Fiskkakor med dippsås

Fiskkakor med dippsås

Skär fisken i bitar och lägg i skålen till matberedaren med kniven monterad. Stek fiskkakorna i en stekpanna med olja, ca 3 minuter per sida
Panerad torsk med pepparrotssås och spenat

Panerad torsk med pepparrotssås och spenat

Ingredienser Portioner. 4 4 torskfiléer, sej eller hoki (à ca 150g) 1 ägg 3/4 dl ströbröd 1/2 dl vetemjöl 1 krm peppar 1/2 tsk salt 2 msk smör eller magarin 2 msk olja Pepparrotssås 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 3 dl hönsbuljong 3 dl grädde eller mjölk 2 msk sherryvinäger eller vitvinsvinäger 2 1/2 msk riven pepparrot 1 pkt fryst bladspenat (à 250 g) 1 gul lök 1 msk smör eller margarin Lägg till i inköpslistan
Lax är fina-fisken

Lax är fina-fisken

Känn så att fisken känns stum, inte för svampig. Dessa portionsförpackningar med lax är toppen att ha i frysen