Hej på Er. På mitt förra jobb och även nu i skolan så går vi ut och lunchar titt som tätt. Och i Hallsberg finns det inte jättemånga lunchställen att välja på, det är typ pizza, eller Asiatisk mat som finns
Idag tänkte jag dela med mig av ett favvorecept här hemma, sötsur kyckling på en blinkning. Så jag babblar inte på om ditt och datt för jag och min äldsta Annie ska iväg på teater
Lägg på kycklingfilén och smula över osten. Krydda kycklingen och bryn på båda sidor i 1 msk matfett så att den får fin färg. Häll på grädden och baka i 20 minuter
Chinamat är något jag verkligen kan bli sugen på mitt i natten. O inte hjälper det att man ligger i sängen med telefonen i handen o söker på instagram efter just chinamat för att bli ännu mer lockad av alla bilder som lagts upp
Jag har försökt trappa ner lite på smärtstillande idag, går väl sådär, haft lite ondare såklart. Jag har inte behövt laga middag på över en vecka, men idag kände jag mig redo och sugen på något superenkelt och supergott
Krydda kycklingen med salt och peppar och bryn den runt om och lägg dem ovanpå spenaten. Idag strömmar solen in i huset och täcken och kuddar har varit ute på vädring
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.