Örtstekt kalvfilé med potatis- och tryffelcremé, sallad på kål, kantareller och sidfläsk
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 msk smör
  • 1 salt och peppar
  • 2 msk olja
  • 700 gram kalvfilé , putsad, i bit
  • 1 knippa(en) örtkryddor, färska , t ex timjan, körvel, basilika och persilja
  • 30 gram smör
  • 1 salt och peppar
  • 1 tryffelolja
  • 500 gram mandelpotatis
  • 1 dl mjölk
  • 1 dl grädde
  • 1 olivolja
  • 1 flingsalt
  • 1 peppar
  • 100 gram sidfläsk
  • 2 dl savoykål , i bitar
  • 2 dl kantareller
  • 4 dl kalvfond
  • 2 dl rött vin
  • 1 msk smör
  • 1 maizena
  • 0.5 dl rotselleri , tärnad
  • 0.5 st vitlök, rostad
  • 2 msk råsocker
  • 0.5 dl Schalottenlök, hackad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.