SLUTA RÄKNA KALORIER: Att räkna kalorier är ett nytt påfund. Historiska sett har vi aldrig behövt beräkna vad vi har ätit energimässigt. Våra kroppar har förmågan att hantera varierande mängd mat (energi) och när vi är i balans har vi också förmågan att förbränna det vi äter.
Om du till frukost tex äter två kokta ägg, naturell yoghurt med nötter, frön och bär så får du idigbetydligt mer energi än om du äter havregrynsgröt med bär
Unna digvid ett fåtal tillfällen. Det somvi tar med oss från vår viktnedgång är det vi ska behålla även i den nya vardagen, t ex äta havregrynsgröt till frukost, promeneraiställetföratt ta bilen osv
Jag har berört ämnet lite granna tidigarei ett frågor- & svar inlägg men tar gärna upp det lite mer mångfascetterat ochutförligt ty det är ju alltid kul att få folk attjoina den gröna sidan mer och mer
Rör ner smöret litei taget och se tillatt smöret smälter ordentligt. Len, smakrik chokladtryffel i ett knaprigt mandelskal, strösslat med flingsaltochcrunchigapistagenötter, japp man kommer tillchokladhimlendirekt
Ochvidkonditionsträningbränner man oftast väldigt mycket kalorier, så försök hålla digtill max. Går även att göra eget, bara attmixavalfria nötter tills det blir ett smör (tar väldigt lång tid dock, upp till en kvart) och ev
Den är otroligt mättande förmodligen mycket på grund av att där är ost i kakan och nej jag har inteblivit helt knäpp utan jag lovar att det gör mycket för den här rätten, speciellt om du har en ost med en något mer nötigare karaktär somHerrgårdsost eller Grevé, det går ju såklart bra med någon annan ost också, men den där gräddiga, nötigaochtillviss del söta smaken gör att hela kakan blirfylligareisin smak
Jag tänker på näringsbristoch det kommer som ett brev på posten när vikirurgiskttvingar våra kroppar att svälta - vi får näringsbrister av alla möjliga slag
Smula ner osten ochtillsätt crème fraicheochvatten. vatten. Garnera med dragon. Skär tomaterna ibitar, tillsätt dem samt grovt hackad dragon och låt allt bli genomvarmt
Rör om tills osten smält. Lägg ihönsbuljongtärningarnaochphiladelphiaosten. morötter, rivna (ca 4 st). 1purjolök, fintstrimlad. 1vatten. 1hönsbuljongtärningar. 1philadelphiaost, med örter ochvitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fintstrimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter ochvitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök ivatten 5 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.