Tiden fanns inte rktigt för några större askapader i köket så grönsakshirsen som blev kvar från måndagen () värmdes och åts med grillad halloumioch en yoghurtsås med vitlök och basilika samt en god sallad
Varva aubergine- och squashskivor medhalloumi, rucola och tomat-salsa till fina burgare. Vad gäller halloumin så valde jag att lägga två tunnare skivor i varje burgare, så att de fyllde ut hela längden så att säga, men en tjock skiva i varje går ju bra det med
Tillsammans med deras nya BBQ och Seaweed burgare så har de en ytterst stabil kombo som jag därför ville ta med mig till Almedalen som en av dagens rätter på menyn, helt enkelt för att visa världen att det inte måste vara så avancerat eller bajsnödigt för att vara riktigt jävla gott
Jag tog fram ett paket med hokifilé ur frysen och tinade. Under tiden så blandade jag hackad basilika, riven parmesan och rostade hackade pinjekärnor med lite pressad citron
Krydda med örtsalt. Och måste säga att dem är roligare att. dill, vitlökspulver och örtsalt. sparris, vitlök och curry i kokosfett i ca 2 minuter, blanda i kulorna, stek
Tomat & basilika röran är samma som jag använder till bruschetta (minus rödlök), steker halloumioch lägger ovanpå, yoghurtsåsen med mynta & koriander samma recept som jag använde för nån dag sen
Fräs köttfärsen i några matskedar olja och smula sönder köttet medan det bryner. Glöm inte att matsortera skal från lök och morot för en mer hållbar matlagning, och njut av din krämiga nudelwok
Dra kastrullen från plattan och häll i färskpressad citronsaft, hönsbuljong och vispgrädde. Pensla grönsakernamed olivolja och grilla dem i grillpanna, eller stek i stekpanna
Fräs köttfärsen i några matskedar olja och smula sönder köttet medan det bryner. Glöm inte att matsortera skal från lök och morot för en mer hållbar matlagning, och njut av din krämiga nudelwok
Fräs paprikatärningar och morotsriv tillsammans med lite olja. För en tid sedan, var jag på ett matevent med en Facebookgrupp som kallas Matlådegruppen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.