) Denna gång med stekta aubergine, champinjoner, min favvo babyspenat ochhalloumiost ovanpå. Var sparsam med saltet, eftersom halloumiosten är rätt salt
Skala auberginerna och skär dem i strimlor tillsammans medsquashen. Smaksätt med salt och peppar. Fräs tomaterna i en stekpanna med olja, tillsätt en nypa salt
Smaka av med salt och peppar. Halvera auberginerna och skär rutmönster i varje halva. Skölj salladen och skölj och strimla rödkålen tunt med hjälp av en osthyvel eller mandolin
Igår blev det en aubergine och okragryta, rikligt kryddad med chili, ingefära och koriander. Nåja, med en indiskt matlagningskurs i ryggen serverar jag (i mitt tycke) indisk mat av betydligt högre kvalitet än samtliga restauranger jag provat mig igenom i Malmö
Lagade en ny förrätt till fredagsmyset igår, oj vad god den blev♥Halloumiosten tillsammans med chili, citron, rostade pinjenötter och balsamico blev en ljuvlig kombo
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.