Hej allihopa. Jag lever. Jag nästan skäms över vad lite jag har skrivit den här senaste månaden och de ser vi även på vad lite jag har bakat denna månad men jag har helt enkelt inte haft tid
Inte nog med att jag har tvingat mig själv att prova surströmming, nu hamnade paltbrödet på menyn. Och jag som inte ens har gjort iordning varken svartsoppa, gås, eller ålagille
För er som inte vet så äter jag mejerifri LCHF (med undantag för smör) i mars och oktober. Sen är det ju bröstcancer i fokus i oktober och då det är något som jag själv har genetisk risk för har jag valt just oktober
Provade göra mos på den konstiga cassavaroten jag köpte i Uppsala. Smakade lite majs om den. Men den var samtidigt trådig och konstig, så det var inte alls gott
När jag stod och tittade på carpaccion så såg jag även ett paket med bresaola. Har nog aldrig ätit det förut, men det påminner väldigt mycket om parmaskinka
Första gången jag åt carpaccio, var på Rånäs Slott för ungefär ett år sedan. Det var verkligen grymt gott, skulle nog kunna säga en utav dom godaste matupplevelserna jag haft när det gäller förrätt
AUGUSTI. OKTOBER. I augusti är semestern slut och vi åker på kick-off med jobbet till Sälen. Oktober börjar med att jag blir inbjuden av Maria att vara med i hennes podcast
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.