Nu är det ett nytt år igen snart och detta året som varit har det hänt mycket, som tur är så kan jag gå tillbaka på bloggen och kolla… minnet är bra men kort
Idag bakade jagårets första lussebullar. Det var faktiskt till viss del efter att jagigår tittade igenom bloggstatistiken och såg att folk hade börjat googla som galningar efter bra recept på lussebullar
Här hemma blev det mycket sparsamt med enkel mat, TV-soffaoch hundmys. Tummen upp för bästa Persbrandt som skötte övergången klockrent med ”ring-klocka-ring”
Förra årets vegetariska julbord kan du läsa om här. Det är inte så att jag inte tycker om skinka, köttbullar och korv men jag är mer av en fiskmänniska och det viktigaste för mig på julbordet är lutfisk, sill och Janssons frestelse
när jag började blogga och heller inget Twitter-konto för den delen. Jag hade varken eget facebook-konto eller fan page till Miss Meister's mat med mera
Sådant uppskattar kökschiiifen väldans mycket att höra och nu ska jag minsann få fart på den där bakenergin igen, den har fattats mig en smula nämligen
Denna gång använde jag inget färdigt marsipanlock, för eftersom detta var planerade tårtor hade jag redan köpt hem det jag skulle behöva -och då räckte marsipanen till skillnad från förra tårtan
Pre- och probiotika och var man hittar det kan du läsa mer om i min senaste bok Låt bönor förändra ditt liv – Kokboken som jag gjorde tillsammans med Lars-Erik Litsfeldt och Patrik Olsson som driver sidan Smarta Diabetiker
Köttet har jag bytt ut mot härlig rotselleri och gräddmjölken till såsen blev cashewmjölk. Jag kan med andra ord inte tänka mig ett bättre valt tillfälle att göra en remake av den svenska klassikern dillkött
-). Farligt god Rocky Road glass, omgiven av ett chokladskal med de nya årets siffror på. Väldigt mycket enklare än man kan tro att göra detta skal, och det ska jag visa lite längre fram hur man gör
Och tyvärr blir det så brunt och beige, fast jag inte använder varken soja eller balsamicovinäger. Enbart för att jag inte ska tugga i mig allt för mycket annat onödigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.