Lägg ett bakplåtspapper eller aluminiumfolie i en hyfsat liten fryssäker form eller plastburk (jag brukar använda vanliga plast-matlådor när jag gör frysta efterrätter
Fotot ovan innehåller adlinks till online-shops där du kan finna ingredienserna. Jag hade då gjort en efterrätt som var såväl raw och vegan, samt fri från laktos, gluten, raffinerat socker och ägg
Igår firade jag min onsdag och "lill-lördagen" med inflyttningsmys. Veganskasnickers bites. Ni vet ju snickers, det är gott, så ni kan bara gissa hur bra detta var
Raw bakning är fint på det sättet - det är så enkelt att skapa små godsaker där olika konsistenser och smaker möter varandra, utan att låta ingredienslistan dra iväg
Raw Cheesecake är en perfekt dessert eller fika-kaka att göra i förväg eftersom att den kan frysas i flera månader eller håller sig i kylen i flera dagar, uppåt en vecka
TwitterFacebookGoogleLinkedInTumblrPinterestE-postSkriv utRedditPocketGillaGilla Laddar. Glutenfria bönburgare 7-8 stycken. Stek på medelhög temp i olja ca 4-5 min per sida
Det andra är baserat på det fantastiska two-ingredient-receptet för kakor som består av endast mosad banan och havregryn (jag brukar tillsätta hemgjort jordnötssmör eller hemgjord nutella i kakorna)
Originally posted on Nilla's Kitchen. Ett sött och gott rawfoodgodis som alla gillar. Det är naturligt sött från dadlar och agave och passar till alla säsonger, men verkligen nu till jul
E-postadress. Värm ugnen till 175- 200 grader. (ca 30-40 min, rör om nån gång under tillagningen). Värm ugnen till 175- 200 grader. (ca 30-40 min, rör om nån gång under tillagningen)
En morotskaka till veganer uppskattas nog alltid, och till alla andra också för den delen. Till en form 18Øcm eller 20-22Øcm. 3/4 dl Soya- eller havregrädde. 3/4 dl Soya- eller havregrädde
Bröden håller sig i plastpåse i rumstemperatur i 3-4 dagar. 7,5 dl ljummet vatten, ca 25-30°C. Låt degen stå i 10-15 minuter. Låt stå och jäsa i 75-90 min. Glutenfritt bröd jäser upp ca 30-50 %, inte till dubbel storlek som vetebröd. Related 3-4 dagar Du kan ersätta jästen. 7,5 dl ljummet vatten, ca 25-30°C
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.