När vi lchf-are äter sallad är det väl sällan några blad isbergssallad och smaklös vintertomat. Det handlar istället om att äta smakrika och matiga grönsaker, gärna med en riktigt mättande dressing
Är det en bit pumpa. Är det en gul squash. Är det en säl. Nä, det är en citron, och det här råkar vara en riktigt fin linssoppa signerad Ann-Louise och hennes konstlärare från back in the days
) stör ordningen, energin är nere på noll och man hamnar i det tråkiga "vad blir det för mat. Vardagsmiddagarna flyter på utan större bekymmer men så händer det där som man helst vill undvika
Många undrar nog vad kvarg är och vaddet är för skillnad på kvarg och Kesella. Nu ska jag försöka lösa den stora gåtan och tipsa om vad du kan äta tillsammans med kvargen
Det blev en väldigt enkel o smidig smet att spritsa ut - dessutom blev de fantastiskt goda. Jag spritsade i ett liknande S o jag blev väldigt nöjd med spritsandet
Eller kanske vad blev det för mat. Visste inte vad jag skulle äta till så kokade ett ägg haha. . Jo, dagens lunch = tonfiskröra, kokt ägg, avokado och några gröna fåniga blad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.