På tal om att stoppa äpplen i det ena och det andra, måste jag bara påminna om dessa kanel- och ingefärsstekta äpplen, som serveras med yoghurt och hasselnötter
Om du låter degen stå över natten kan du skippa att kavla ut dom i förväg, men det underlättar såklart oavsett att ha det momentet färdigt innan man börjar att stansa ut
Den här bullen är inte så söt och eftersom jag använt ett kakaosmör och stora bitar av vitchoklad så blir det inte att det rinner ut någon choklad som riskerar att bli bränd
dethär. Det där är bara mer en fördelning av mått. varenda. Det jag skrivit ovanför är det minsta jag brukar laga, händer ofta att det ligger på det dubbla och räcker ändå bara till 2 portioner för mig
Ja precis, det är dom här. Jag har modifierat receptet ett par gånger och kommit fram till detta. Sätt ugnen på 120 grader varmluft, har du inte det på ugnen så får du grädda en plåt i taget. Koka vattnet och häll det över smöret så det smälter, blanda ihop allting i en skål ordentligt och dela upp på båda plåtarna, bred ut i ett jämt lager och grädda i ca 1 timme, öppna ugnsluckan med jämna mellanrum och släpp ut ångan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.