Det säger jag inte. att det normalt sett, är ovanligt att jag misslyckas med mina baktalanger. Men satan-i-gatan (förlåt-jag-vet-att-det-är-fullt-å-ljuga)
En liten rolig detalj är att receptet dessutom verkar smått smittsamt. Boken i sig har fått en del kritik för att den inte alls är så renlärigt paleo som den utger sig för att vara, men brödet väckte min nyfikenhet
Av det som blev kvar så fanns det mycket som kunde användas, så idag blev det ”Kyckling i ugn med mango chutney och sambal oelek” blev perfekt till oss, våra söner en sambo och våra underbara barnbarn
Jag har redan bakat det två gånger och det försvinner FORT. Jag blev lite förvånad första gången jag gjorde det eftersom konsistensen blir som en blandning mellan ljus sockerkaka och bröd
Som ofta med glutenfritt bröd är det bra om man låter det svalna helt innan man skär i det. Givetvis så åkte det ned ett antal skivor ut till skärgården och var gott som tusan till både västerbottenost och kräftor likväl som på morgonen
Efter att tagit en snabb vända på stan idag, blev det en riktigt härlig och lång middagsvila. Det ska verkligen bli sååå mysigt att få gå bort och äta gott
Det har varit en tuff jobbvecka för min del, därav bristen på aktivitet här inne. Äntligen fredag. ) pizzerior ligger mittemot ICA och ofta är det en matkasse i ena näven och en pizzakartong i den andra som gäller när folk trött lufsar hemåt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.