Följer en matblogg på engelska som lägger upp helt otroligt fina matbilder med recept som jag alltid blir sugen på och igår låg Chicken parmesan meatballs ute på sidan och jag kände att det där MÅSTE jag laga
Solen skiner och jag är på bästa fredagshumör. Och glöm inte att göra den mycket goda glasyren på crème fraîche och florsocker, den blir så himla fräsch till den söta kakan
Fredag igen. Ser fram emot en skön helg med god mat, någon promenad och kanske en golfrunda. Åt världens godaste snittar förra helgen som jag bara måste tipsa om, smörstekt rostbröd med majonnäs, shiitakesvamp och picklad rödlök
Äntligen, bloggverktyget fungerar igen och det är freeeeedaaaag. Det var meningen att Steve och jag skulle göra något på eftermiddagen men eftersom jag gav Steve ansvaret att hitta på något, vad som helst som inte involverade Clapham Junction eller Putney, så sitter vi hemma ikväll
Fredagens lunch intogs på m/s Alfågeln med sushibutikens blandbox. Till middag blev det helstekt kyckling med rotsaker (potatis, morot, sötpotatis, lök och paprika kryddat med salt, peppar, timjan, vatten och fond, och köpt marinerad hel kyckling), jag tog bara en före-ugnen-bild
Röd och härlig blev den med tomater och ajvar relish. Dessutom sken solen in genom köksfönstret (trots oputsat glas) och det blev ännu roligare att stå i köket och pula
Fredagen är äntligen här och det som känns extra bra med denna fredag är ju faktiskt att när jag steg igenom dörren hemma ikväll så var det faktiskt officiellt semster
Vispa äggen med osten, vänd ner vitlöken, spenaten och peppar. Klicka ut fyra stycken klickar av omelettsmeten, forma till runda små omeletter och stek några minuter på varje sida tills de får fin färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.