Ingredienser Kalkonfilé ca 800 g kalkonbröstfilé 1 knippe timjan 1 knippe persilja 1 st saften från en citron 1 st vitlöksklyfta, pressad ½ dl rapsolja salt & peppar Rotselleripuré 300 g rotselleri 3 dl gräddmjölk 50 g smör Krossad potatis 800 g amandinepotatis 2 st schalottenlökar 75 g smör 2 msk vitvinsvinäger Inkokt kalkonbacon 2 dl balsamvinäger 1 dl socker 200 g kalkonbacon Kantarellsky 3 dl rödvin 3 msk torkade kantareller 4 dl buljong, t
Råstekta jordärtsskockor, kantareller & brynt smör med havtorn. Salta lite, på med nymald vitpeppar. Skala rotselleri & skär i grova bitar, gör samma med äpple
De serverades med tryfflad rotselleripuré, äpplekaramell och syrliga äpplestavar. Receptet hittade jag i en receptfolder från Electrolux på Taste of Chistmas-mässan och det är brittiske kocken Daniel Clifford som bidragit med det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.