Örtbakad kalkonfilé med rotselleripuré och inkokt kalkonbacon - Ingelsta kalkon
www.ingelstakalkon.se
www.ingelstakalkon.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser Kalkonfilé ca 800 g kalkonbröstfilé 1 knippe timjan 1 knippe persilja 1 st saften från en citron 1 st vitlöksklyfta, pressad ½ dl rapsolja salt & peppar Rotselleripuré 300 g rotselleri 3 dl gräddmjölk 50 g smör Krossad potatis 800 g amandinepotatis 2 st schalottenlökar 75 g smör 2 msk vitvinsvinäger Inkokt kalkonbacon 2 dl balsamvinäger 1 dl socker 200 g kalkonbacon Kantarellsky 3 dl rödvin 3 msk torkade kantareller 4 dl buljong, t.ex. kalkon Till servering 200 g smörstekta kantareller 1 st svenskt äpple krasse picklad rödlök

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.