Älgskav är enkelt att göra när man som vi har en skärmaskin, istället för att förfrysa fingrarna lägger man det fortfarande frysta älgköttet iskärmaskinen och snabbt har man skav
I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. G. r. ä. d. s. t. u. v. a. l. g. k. n. e. f. ö. y. p. o. 5. 0. 2. m. b. (. ). 6. c. h. 1. j. å. F. H. T. ,. -. J. S. M. é. P. /. 3. 4. K. a G. d l
Älgskav, renskav, ja vad det nu finns kommer jag att göra mer gånger av Hur gått som helst. Älgsklav Stek upp älgskav med lök och champinjoner, salt och peppar
Lägg i ett tinatälgskavs block i stekpannan, skrapa med en gaffel så att det blir tunna bitar. Stek sedan älgskavettillsammans med löken och kantarellerna
smör/ghee att steka i. Koka blomkål och mixa med smör, äggulor, salt och peppar. Fräs upp skav och lök, blanda ner resten av ingredienser och låt småkoka ihop
Dessa lammfärsjärpar eller cevapicici som det kanske egentligen heter var supersmarrigatillsammans med sallad och en vitlökssåsiorientbröd eller libabröd
Tips. Har du bråttom - använd pizzamixtill degen. Smula ner jästen i en bunke. Tillsätt resten av vattnet, matfett, salt och det mesta av mjölet (spar ½ dl)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.