G. r. ä. d. s. t. u. v. a. l. g. k. I. n. e. i. f. ö. y. p. o. 5. 0. 2. m. b. (. ). 6. c. h. 1. j. å. F. H. T. ,. -. J. S. M. é. P. /. 3. 4. K. a G. d l
Börja med att ta fram älgköttet kvällen innan så det får halvtina ca 8 timmar i kylskåpet. Skär sen köttet i tunna skivor och placera dom en och en på fat
Älgsklav Stek upp älgskav med lök och champinjoner, salt och peppar. Älgskav, renskav, ja vad det nu finns kommer jag att göra mer gånger av Hur gått som helst
Blanda i crème fraichen och smaksätt med svartvinbärssaft koncentrat, salt och peppar. Lägg i ett tinat älgskavs block i stekpannan, skrapa med en gaffel så att det blir tunna bitar
Förra årets torkade karljohansvamp skall naturligtvis användas, men i år verkar det inte bli något karljohanår, så visst kan man också försöka vara lite extra sparsam på fjolårets
Till två soffportioner och en att tugga i sig som mellanmål eller lunch dagen efter400 g nötfärs1 påse taco kryddmix1 stor gul lök3 tomater1 påse nachochipsMÅNGA skivor ost, gärna prästostSmör att steka färsen iLite vattenEv gräddfilsdip och/eller tacosås som tillbehörStek färsen i lite smör tills den har fått färg
1 paket älgskav. Fräs purjo och svamp 2 minuter i smör och olja i en liten panna. Lägg i skavet, bäst om det är halvtinat, fräs och rör om till flagorna skiljs åt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.