Soppa fickni som inspirationigår så idag bjuder jag på ett smarrigttillbehörtill det. V får alltid mjuka tortillabröd över när vi äter tacos så då passar ju det här att göra
Här kommer ett tipstill fredagens fredagsmys (då typ alla svenskar äter någon form av tacos). Ni kanske ska ha gäster över och då är det perfekt att bjuda på denna supersmarriga tacopaj
Tillsätt hälften av crème fraichen och hälften av sweet chilisåsen samt hälften av paprikapulvret. Fyll varje tortillabröd med fyllningen och rulla ihop
Ansa och strimla purjolöken. Fräs den mjuk och glansigilite matfett. Skivapotatis och tomater. Varva potatis, purjolök, skinka och tomater i en smord eldfast form
Har du överblivnatortillabröd efter tacomiddagen. Här kommer ett supertips på en snabblagad måltid. Tipsetfick jag från Goda middan, en facebookgrupp jag är med i
Om intetillmiddag så kanske efteråt som plock framför tvn. Lättfixat och älskat av alla. Men alla rätter går ju att förfina och i fredags valde Tioåringen att varva största gratängformen med nachochips, kycklingfärs och riven ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.