Så här gör du Börja med rödvinssåsen, skiva löken tunt och stek mjuk i matolja. Koka potatisen mjuk, krossa den och blanda med smör, mjölk och grädde medan potatisen är varm
Mosa potatisen med en potatisstöt eller ballongvisp. 1 Skala och skär potatisen i mindre bitar och koka den i saltat vatten tills den är mjuk, cirka 15 minuter
En skomakarlåda är en skiva stekt biff som serveras med potatismos och sås, normalt sett serveras tillbehör i form av tärnad bacon och bitar av purjolök som läggs på biffen
Bryn ock krydda älgskaven och gör detsamma med champinjonerna. Red av med maizena. Tillsätt ca 6 dl vatten med grädden,sojan,maggin och fonden. 700 g älgskav
Tråkväder ute, regn och rusk men temperaturen är hög här i norr, med tanke på att det är november. Bryn skav, lök och vitlök tillsammans i smör blandat med olivolja, salta och peppra
Börja med rödvinssåsen, skiva löken tunt och stek mjuk i matolja. Koka potatisen mjuk, krossa den och blanda med smör, mjölk och grädde medan potatisen är varm
Börja med rödvinssåsen, skiva löken tunt och stek mjuk i matolja. Koka potatisen mjuk, krossa den och blanda med smör, mjölk och grädde medan potatisen är varm
Vispa ur pannan med lite varmt vatten till sky och spara den. Späd med lite vatten och salta. Krossa rotfrukterna grovt med en potatisstöt eller gaffel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.