Älgfärsbiffar med Gräddstuvade Trattkantareller och varm Äppelsallad
Birgitta Höglund´s Mat
Birgitta Höglund´s Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 gr Älgfärs
  • 1 dl riven Västerbottensost
  • ½ dl Grädde
  • ½ msk Fiberhusk
  • Trattkantarellsås
  • 2 dl förvällda Trattkantareller
  • 2 msk Smör
  • 3 dl Grädde
  • ½ tsk vit Balsamvinäger
  • ½ tsk Tamarisoya
  • Havssalt och nymald Vitpeppar
  • Bryn kantarellerna i smöret. Krydda och tillsätt soya och vinäger, låt det koka in.
  • Häll över grädden och låt såsen småputtra i 30 minuter, rör då och då.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.