Ikväll gjorde jag en väldigt mumsig sallad medbaconoch brysselkål, kan jag rekommendera. Jag älskar brysselkål, de ska helst vara färsk brysselkål som smörslungas med lite salt och peppar
Avsmaka med salt och peppar. Blanda detta med resten av ingredienserna. Idag får du recept på en varm smörgåstårta som jag gjorde för några helger sedan
Ät varma överströdda av smulat bacon. salt och peppar. Dela avokados och gröp ur lite av köttet, knäck äggen och lägg ner gulor och så mycket vita som ryms i håligheten
Använd den som tillbehör till en potatissallad som här, blanda medvarm kokt färskpotatis som tillbehör till en färsbiff eller annat kött, doppa kräftor i röran eller bred ut den på en bit bröd
Lägg ägg ochbacon på mackan och toppa med tomater och rosmarin. -) Påskmat bryr jag mig inte om i år, det är ju som julbord och det är jag verkligen inte sugen på så ikväll ska vi avnjuta en god meny med räkor och oxfilé som huvudingredienser och i skrivande stund står rödvinsåsen och reducerar på spisen
Börja med att skiva baconetoch stek det knaprigt, hacka under tiden löken och persiljan. Fördela kantarellstuvningen över brödet och täck sen över med ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.