Älgburgare med rökig BBQ-majo, picklad rödlök och stekt skogssvamp
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g grovt malen älgfärs
  • Salt
  • Malen svartpeppar
  • Smör till stekning
  •  
  • Rökig BBQ-majo
  • 2 dl majonnäs
  • 4 msk rökig BBQ-sås
  •  
  • Picklad rödlök
  • 2 msk ättikssprit
  • 4 msk socker
  • 4 msk vatten
  • 1 rödlök
  •  
  • Skogssvamp
  • 100 g blandad skogssvamp
  • ½ rödlök
  • Smör
  • Salt
  • Malen svartpeppar
  •  
  • Tillbehör
  • 4 hamburgerbröd
  • gärna hemgjorda
  • 4 blad krispsallad
  • 2 saltgurkor
  • delade i klyftor på längden

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.