Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min. fläskkotletter, (500 g). 4 person(er) Ingredienser 4 fläskkotletter, (500 g) 0,5 msk färsk salvia, hackad 2 krm grovmald svartpeppar 1 tsk salt 1 msk olivolja 1 msk smör 2 dl matlagningsgrädde 0,5 dl parmesanost, riven Tillbehör , smörslungad bladspenat, pressad potatis
Det var många år sedan jag gjorde dessa gobitar, snickers, så kände att det var dags för det i år. Det spelar ingen roll hur många sån här bitar man gör, de är så goda att de försvinner snabbare än de flesta andra julgodisar
Vi hade även smetat färskost på grissinipinnar(smeta på halva så det går att hålla i den nertill) och så virade vi sagolikt god lufttorkad skinka från Brunkulla Gård runt dem
Men vet ni vad - det bjuder jag på. Jag ska bjuda lite på mig själv. Det blir även en del recept. Tror jag borde infunnit mig på lektionerna för att ha en chans till det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.