Och nu tillmaten. Och egentligen är det väl inte så farligt om man gör det någon gång per år men man kan på ett enkelt sätt äta lite smartare för att inte överbelasta matsmältningssystemet, vikten, humöret mm
Påskäggtillbarnen ska fyllas, mat ska inhandlas, tvättid ska passas, en runda i träningsrummet är önskvärd och så ska jag försöka hinna lägga ut receptetpå supergott fröknäckebröd med lakrits som jag bakade i gårkväll
Klassiskt receptpå rulltårta med sylt – gör så här. Rör försiktigt tillen jämn smet. Ta kakan ur ugnen, strö över lite socker och stjälp sedan upp den med den sockrade sidan nedåt på ett bakplåtspapper
Blanda ihop tillromsåsen och vänd ner sillen. När gästerna kommer eller suget av en drink faller på blanda så stark man vill ha, fyll upp glaset med fruktsoda/sprite/sockerdricka
Hoppas ni hittar lite inspiration nedan och kika även in under menynRecept här påbloggen så finns det så klart en massa annat gott att laga till ifall ni tröttnar påjulmaten
Allt du gör är att hälla i läsken i glasen och tillsätta skivad citron, blåbär, is och godiset. Jag och Marcus gjorde dessa underbara drinkar till talang ikväll och de blev så goda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.