Smula jästen i en skål. Smält smöret och lägg i russinen. Tillsätt porter och vatten, och värm till 37°. Häll lite över jästen och rör tills den lösts upp
Kulprovet. smeten klarar kulprovet eller tills temperaturen är ca 125°C, rör om då. Jo jag vet, alla lägger upp recept på kola just nu men jag bara måste göra det jag också
Halloj. Är det inte galet att det snart är första advent. Mysigt, eller hur. Idag ska ni få recept på ett riktigt gott vörtbröd, det bakar jag varje jul
det godaste som finns är Fudge. Fudge. Och inget annat. 1 1/2dl kakao. 6 dl socker. 1krm salt. 2 msk sirap. 2 dl vispgrädde, alt havre matlagningsgrädde (kortare koktid)
The post Julensgodaste glöggrecept. Varje år gör jag min egen glögg. I två veckor medan glöggen står och puttrar för sig själv i ett hörn doftar det alldeles underbart i hela huset
Sätt ugnen på 175°. Smörj och mjöla 2 limpformar. Blanda alla torra ingredienser i en skål. Häll i filmjölk, sylt och sirap och blanda till en jämn smet/deg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.