De här tomaterna torkas ett gäng timmar och sedan förvaras de i olivolja tills du lägger dem som pålägg på en varm macka eller använder dem till tomatpesto som får gegga ihop sig med pasta
Ikväll gjorde jag några lyxiga mackor med pocheradeägg, spenat, lax och hollandaisesås. Det var första gången som jag pocheradeäggoch jag måste erkänna att särskilt fina blev de inte, men de smakade bra i alla fall
Varva äggochtomat på severingsfat. Hon har varit väldigt mycket i Frankrike och hennes dotter, min kusin är halvfransk (och dessutom gift med en fransman)
Häll olivolja i en stekpanna och hetta upp. Lägg små, skurna tomatbitar alternativt krossade tomater. Vispa äggen i en bunke och smula ner feta och krydda med svartpeppar
Rensa kycklingen från ben och skär köttet i mindre bitar. 2 dl hackade soltorkade tomater. Fördela kycklingkött, tomateroch örter på 4 brödskivor. Strö över osten och gratinera i ugnen tills osten har smält och fått lite färg, cirka 10 minuter. 2 dl hackade soltorkade tomater
Tillsätt bönor, garam masala, tomatpuré, salt och peppar. Skala och finhacka löken och vitlöken. Fräs lök, vitlök och paprika på svag värme ett par minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.