Idag får du alltså förslag på en alldeles vanlig korvgryta, som fått lite förstärkning av morötter, vitlök och körsbärstomater på burk, samt lite extra piff med ett lantbuljongpulver med indisk kryddning
Servera med ett gott bröd till så att man kan suga upp den goda såsen. salt och peppar. Skiva löken fint och stek i oljan tills den blivit mjuk, tillsätt vinäger, chili, koriander, paprika, tomater och bönor
Inte gott med för mycket peppar. Koka äggenoch spola dem kalla. Salta och peppra ordentligt, tänk på att vitpeppar kan bli väldigt starkt så smaka mellan du kryddar
recept och andra blogginlägg lagts upp samt att det ibland dyker upp lite små. Här kommer en korvgryta som har sitt ursprung i en korv stroganoff med sedan fått lite nya ingredienser och vips så har den ett nytt namn
Häll på öl, vatten och fond, lägg i lagerblad. Tillsätt persilja och smaka av med salt och peppar. Eftersom jag bor ihop med en ölnörd så fastnade jag för denna gryta då det var öl i den
Sallad, tomat, lagom krämig tonfiskröra med rödlök och hårdkokt ägg. Då är det snabblagat, mättande och gott att fylla tunnbröd med currykryddad tonfiskröra, hårdkokt ägg, tomat och wrappa det hela
Lägg filéerna på ett ugnsfat eller i en ugnsform och riv över lite ost. Krydda med salt, svartpeppar och chiliexplosion eller annan krydda som du gillar så att kycklingen får rejält med smak
Säkerligen passar gröna ärtor, majs, paprika med mera i salladen. Det är precis vad den här salladen handlar om med massor av protein, lite kolhydrater i form av risoni och pikant smak av mycket gräslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.