Skicka med e-postBlogThis. Rensa kycklingen från ben och skär köttet i mindre bitar. 2 dl hackade soltorkade tomater. Fördela kycklingkött, tomater och örter på 4 brödskivor. Strö över osten och gratinera i ugnen tills osten har smält och fått lite färg, cirka 10 minuter. 2 dl hackade soltorkade tomater
Jag gör aldrig varmamackor utan tomater. De här tomaterna torkas ett gäng timmar och sedan förvaras de i olivolja tills du lägger dem som pålägg på en varm macka eller använder dem till tomatpesto som får gegga ihop sig med pasta
Kanske en av de godaste mackorna. -) Påskmat bryr jag mig inte om i år, det är ju som julbord och det är jag verkligen inte sugen på så ikväll ska vi avnjuta en god meny med räkor och oxfilé som huvudingredienser och i skrivande stund står rödvinsåsen och reducerar på spisen
Toppa sedan med tunna tomatskivor, basilikablad och den varma zucchiniröran. Fortsätt sedan med röd pesto, mozzarella och avsluta med strimlade soltorkade tomater
En fylld, benfri kotlettrad med rökt skinka, vitlök, persilja ochsoltorkade tomater. Är så enormt tacksam att jag är uppväxt med riktig husmanskost och mat lagad från grunden, kanske hade det inte funnits nån ”Kryddburken” om det inte vore för farmor, mamma, pappa, tant Greta och alla kulinariska middagar som vi ofta åt utomhus när jag var liten, och då menar jag inte snabbmat i korvkiosken eller Mc Donalds… (Mc Donalds fanns dessutom inte i Norrland när jag var liten
Rör om och smaka av med salt och peppar. Hetta upp rikligt med olivolja i en stor stekpanna. Blanda ner basilika, persilja, pressad vitlök, citronskal och olivolja
Se till att alla ingredienser är rumsvarma. MAJONNÄS MED BASILIKA, VITLÖK OCHSOLTORKADE TOMATER. Lägg alla ingredienser i en mixerskål och mixa med staxmixer tills majonnäsen tjocknat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.